Αλβανία: «Δεν με αγγίζουν οι προσβολές» απαντά η δημοσιογράφος που έσπρωξε ο Ράμα
«Λυπάμαι πολύ που κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου», αναφέρει η δημοσιογράφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Απάντηση στον Έντι Ράμα έδωσε η δημοσιογράφος την οποία έσπρωξε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας πως «δεν με αγγίζουν οι προσβολές του».
Η κίνηση αυτή του Αλβανού πρωθυπουργού προς την δημοσιογράφου προκάλεσε μεγάλο σάλο και αντιδράσεις στη χώρα με την Αμπρόζια Μέτα να τοποθετείται για το θέμα, στρέφοντας τα πυρά της στον Ράμα, αλλά και ευχαριστώντας όσους την υποστήριξαν σε αυτή την ανάρμοστη και καταδικαστέα πράξη.
«Δεν με τρομάζει»
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος, ο Ράμα ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις για τις επενδύσεις στην περιοχή Σαζάν και αν από αυτή θα ωφεληθούν οι Αλβανοί.
«Προσπαθώντας να αποφύγει την απάντηση, ο πρωθυπουργός έκανε μια άσχημη κίνηση προς το πρόσωπό μου παραβιάζοντας κάθε επαγγελματική ηθική.
Είναι μια ενέργεια που δεν με τρομάζει, η προσβλητική του γλώσσα δεν με αγγίζει, γιατί έχω το θάρρος να τον ρωτήσω, καθώς ποτέ δεν κάνω παζάρια με το επάγγελμά μου και θεωρώ ιερή την αξιοπρέπεια» γράφει η Μέτα.
«Λυπάμαι πολύ που κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου»
«Ο Έντι Ράμα συνειδητοποίησε σήμερα περισσότερο από ποτέ, ότι κάνω τις ερωτήσεις μου χωρίς να επηρεάζομαι από κανέναν, καθώς πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν προς το συμφέρον της κοινής γνώμης και της χώρας, την οποία εκείνος πιστεύει ότι μπορεί να μοιράσει ως οικογενειακή περιουσία, κάνοντας τα στραβά μάτια σε ολιγάρχες – εγχώριους και ξένους.
Λυπάμαι πολύ που σήμερα κατέληξα να γίνω η είδηση εγώ και όχι οι ερωτήσεις μου, για τις οποίες αναζήτησα απεγνωσμένα απαντήσεις» τόνισε η δημοσιογράφο.
Στο πλευρό της δημοσιογράφου η οργάνωση Women Press Freedom
Η διεθνής οργάνωση υπεράσπισης και υποστήριξης γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ δημοσιογράφων «Women Press Freedom», καταγγέλλει την επιθετικότητα του Αλβανού πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι «είναι απαράδεκτο να σπρώχνεις μια δημοσιογράφο».
«Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει περιφρόνηση προς τον κριτικό Τύπο. Στεκόμαστε στο πλευρό της Μέτα και απαιτούμε από τον Ράμα να ζητήσει συγγνώμη και να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους με σεβασμό» αναφέρει η οργάνωση.
#Albania: Women Press Freedom denounces PM Edi Rama's aggression towards #AmbroziaMeta. It is unacceptable to push a reporter. Not the first time the leader has shown contempt toward critical press. We stand with Meta & demand Rama apologizes & treats journalists with respect. pic.twitter.com/nvYqI6BByD
— #WomenInJournalism (@CFWIJ) March 19, 2024
Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



