Οι νέοι στην Τουρκία δεν είναι καλά! Πιο δυστυχισμένοι από τους ηλικιωμένους
Τι προκύπτει από την Έκθεση Ευτυχίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σύμφωνα με την Έκθεση Ευτυχίας, η οποία βασίζεται σε κριτήρια όπως το κατά κεφαλήν εθνικό εισόδημα, η κοινωνική στήριξη, το προσδόκιμο υγιούς ζωής, η ελευθερία και η διαφθορά, καθώς και οι εκτιμήσεις των ίδιων των ατόμων για την ικανοποίηση από τη ζωή, η Τουρκία κατέλαβε φέτος την 98η θέση μεταξύ 145 χωρών. Η Φινλανδία κατέλαβε την πρώτη θέση στην έκθεση και το Αφγανιστάν την τελευταία.
Τι προκύπτει από την έκθεση
Τα αποτελέσματα της έκθεσης καταδεικνύουν επίσης ότι οι νέοι στην Τουρκία είναι πιο δυστυχισμένοι από τους ηλικιωμένους. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Τουρκία κατέλαβε την 101η θέση μεταξύ των νέων κάτω των 30 ετών και την 92η θέση μεταξύ των ατόμων ηλικίας 60 ετών και άνω.
Επιπλέον, για πρώτη φορά από τότε που δημοσιεύθηκε η έκθεση το 2012, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν μεταξύ των 20 πιο ευτυχισμένων χωρών. Η χώρα έπεσε από την 15η στην 23η θέση, με πτώση σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Οι σκανδιναβικές χώρες, όπου οι άνθρωποι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι, βρίσκονται πάντα στην πρώτη πεντάδα κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εθνικά τους προγράμματα κοινωνικής στήριξης. Η υγιής ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την ευτυχία.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



