Ουκρανία: Χτυπήσαμε δύο ρωσικά πλοία στην Κριμαία
Μπαράζ επιθέσεων και από τις δύο πλευρές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι έπληξαν δύο ρωσικά πλοία σε επίθεση στη Σεβαστούπολη, στην χερσόνησο της Κριμαίας που προσαρτήθηκε από τη Ρωσία το 2014.
«Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατάφεραν να πλήξουν τα αμφίβια πλοία Yamal και Azov, όπως και κέντρο επικοινωνιών και άλλες υποδομές του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κέντρο επικοινωνιών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Μπαράζ πυραύλων
Ο διορισθείς από τη Ρωσία κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ ανακοίνωσε παράλληλα μια μεγάλη ουκρανική επίθεση στη διάρκεια της νύχτας και σημείωσε ότι η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε πάνω από 10 πυραύλους πάνω από το λιμάνι της Σεβαστούπολης.
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



