Λήστεψαν παρουσιαστές και καλεσμένους σε live μετάδοση
Σε κατάσταση σοκ ο παρουσιαστής ακούγεται να ζητά από τους ληστές να παραμείνουν ήρεμοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός επικράτησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σάο Πάολο στην Βραζιλία, όταν ένοπλοι με κουκούλες εισέβαλαν στο στούντιο όπου πραγματοποιούταν η εκπομπή και έκλεψαν σε live μετάδοση τόσο τους παρουσιαστές όσο και τους καλεσμένους.
Μάλιστα, οι πέντε ληστές ήταν ντυμένοι ως διανομείς, με χιλιάδες ακροατές να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τα όσα συνέβαιναν, καθώς η εν λόγω εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά στο Facebook.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ληστές με στραμμένα τα όπλα ακούγονται να λένε «μείνετε ήρεμοι αν δεν θέλετε να πεθάνετε». Οι ληστές φαίνεται να γνώριζαν ότι η εκπομπή μεταδιδόταν στο ίντερνετ, όμως αυτό το γεγονός δεν τους στάθηκε εμπόδιο στην πράξη τους.
Σε κατάσταση σοκ ο παρουσιαστής ακούγεται να ζητά από τους ληστές να παραμείνουν ήρεμοι ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο.
Οι ληστές έφυγαν με μια πλούσια λεία καθώς απέσπασαν τόσο όλα τα κινητά τηλέφωνα όσο και ρολόγια, πορτοφόλια και κοσμήματα.
Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




