Ζελένσκι: «Η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της ακριβώς όπως το Ισραήλ»
«Ολόκληρος ο κόσμος είδε ότι το Ισραήλ δεν ήταν μόνο στην άμυνά του»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της για να αντιμετωπίσει τις αεροπορικές επιθέσεις ακριβώς όπως το Ισραήλ στηρίχθηκε στους συμμάχους του για να εξουδετερώσει τις εχθρικές απειλές.
«Ολόκληρος ο κόσμος είδε ότι το Ισραήλ δεν ήταν μόνο στην άμυνά του - οι από αέρος απειλές εξουδετερώθηκαν και από τους συμμάχους του», δήλωσε ο πρόεδρος Ζελένσκι στο βραδινό του μήνυμα.
«Και όταν η Ουκρανία δηλώνει ότι οι σύμμαχοι δεν μπορούν να κάνουν πως δεν βλέπουν τους ρωσικούς πυραύλους και drones σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη ανάληψης δράσης, σθεναρής δράσης», είπε.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



