Τουρκία: Προγραμματισμένες οι σημερινές εκπαιδευτικές ασκήσεις με τις ΗΠΑ
Διασαφηνίζει ότι δεν σχετίζονται με τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σκιά της έντασης στη Μέση Ανατολή, το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις ανησυχίες να αποσοβήσει παρερμηνείες σχετικά με τις προγραμματισμένες αεροπορικές ασκήσεις με τις ΗΠΑ στις 15-17 Απριλίου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διασαφηνίζει ότι δεν σχετίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή.
Όπως αναφέρει, πρόκειται για μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν την εκτέλεση εναέριου ανεφοδιασμού και κοινής άσκησης χειριστών επίθεσης (Joint Attack Controller), με τη συμμετοχή αμερικανικών αεροσκαφών και τουρκικών F-16. Αυτές οι δραστηριότητες, που είχαν σχεδιαστεί εδώ και μήνες, αναδεικνύουν τη σταθερή συνεργασία και τη διαρκή επικοινωνία μεταξύ των δύο συμμαχικών χωρών, καθώς και την αμοιβαία δέσμευση για διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




