Επιβεβαιώνει και η Άγκυρα την «αναβολή» της επίσκεψης Ερντογάν στις ΗΠΑ
Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Οντζού Κετσελί το επιβεβαιώνει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Οντζού Κετσελί, επιβεβαιώνει ότι «η προγραμματισμένη για τις 9 Μαΐου επίσκεψη του κ. Προέδρου στις ΗΠΑ αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία, που θα είναι βολική και για τις δύο πλευρές, καθώς δεν ήταν δυνατόν να συμβαδίσουν τα προγράμματα. Ο διάλογος υψηλού επιπέδου μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ θα συνεχιστεί».
Αξιοσημείωτο ότι η επιβεβαίωση της αναβολής δεν προήλθε από την τουρκική προεδρία, αλλά από τον εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Τι ανέφερε νωρίτερα ανώτερος αξιωματούχος
;Oπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Toύρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ουάσιγκτον για να συναντήσει τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο στις 9 Μαΐου, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο που γνωρίζει το θέμα και μίλησε στο Bloomberg.
Ο αξιωματούχος είπε ότι η απόφαση αναβολής ελήφθη λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα του Ερντογάν. Δήλωσε παράλληλα πως η νέα ημερομηνία επίσκεψης θα συζητηθεί με τους ομολόγους του.
Επίθεση από drones δέχθηκαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
Η μεγαλύτερη αιματοχυσία στην ιστορία του Ιράν; Τρομακτικές εκτιμήσεις για τους νεκρούς
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



