Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον επτά νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε ποταμό
Ο 44χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και ανακρίνεται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τουλάχιστον επτά είναι οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου στον ποταμό Μόικα της Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα, το βράδυ της Παρασκευής, η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν λεωφορείο με περίπου 20 επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα στα νερά του ποταμού Μόικα.
🌊🚍 St. Petersburg, the bus crashed into two cars, flew into a fence and fell into the river. pic.twitter.com/fNC3TPvxwN
— MAKS 25 🇺🇦👀 (@Maks_NAFO_FELLA) May 10, 2024
Ο προηγούμενος απολογισμός των ρωσικών αρχών έκανε λόγο για τρεις νεκρούς και έξι τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 44χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και ανακρίνεται. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας βλάβης στο σύστημα πέδησης.
«Δεδομένο ότι ο πόλεμος θα έχει οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα»: Η ενέργεια θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα
Ο πόλεμος στο κατώφλι της Ελλάδας, η σύσκεψη του Μητσοτάκη με τους πρέσβεις και τα εξώδικα που ένωσαν Τσίπρα και Πολάκη
Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για την εξόντωση Χαμενεΐ με τον... χορό του Τραμπ - Τα viral βίντεο
Κουφοντίνας: Πώς στρατολογήθηκε στη 17Ν - Ο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και η δολοφονία Μπακογιάννη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




