Φρίκη στην Ελβετία: «Γυμνός άνδρας που ούρλιαζε» σκότωσε γυναίκα σε πάρκο
Η γυναίκα που έκανε τζόκινγκ δέχθηκε επίθεση λίγο πριν από τις 8 το βράδυ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Γυναίκα σκοτώθηκε από έναν άνδρα που «ούρλιαζε γυμνός» σε πάρκο στην Ελβετία, ενώ «επιτέθηκε σε πολλούς ανθρώπους». Η γυναίκα που έκανε τζόκινγκ δέχθηκε επίθεση λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στο πάρκο Villa Alma στο Mannedorf το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.
Οι περαστικοί είχαν σημάνει συναγερμό όταν ο 19χρονος άνδρας άρχισε να επιτίθεται τυχαία σε ανθρώπους και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ανακάλυψε την Ελβετίδα πεσμένη στο έδαφος σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης, είναι Ελβετός και συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία καθώς βρισκόταν ακόμα στον χώρο του πάρκου. Σύμφωνα με μάρτυρα, η νεκρή γυναίκα ήταν πεσμένη στο γρασίδι δίπλα σε μια λίμνη όταν την ανακάλυψαν οι Αρχές.

«Το μέρος δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Είναι ένα στενό μέρος στο οποίο μπορείς να φτάσεις μόνο μέσω μιας στενής σκάλας», δήλωσε στην ελβετική Blick. Ένας άλλος κάτοικος μίλησε εμβρόντητος για το σοκ που υπέστη μετά το τρομακτικό γεγονός, λέγοντας: «Υπάρχουν πολλοί νέοι που κυκλοφορούν στο πάρκο αυτό τα βράδια». «Είναι τρελό αυτό που συνέβη εδώ. Σοκαρίστηκα πολύ όταν το έμαθα σήμερα το πρωί».
Live blog: Στο δικαστήριο του Μανχάταν οδηγείται ο Μαδούρο - Νέες απειλές Τραμπ για Κολομβία, Κούβα, Γροιλανδία
Τελεσίγραφο κυβέρνησης στους αγρότες: Την Τετάρτη τα μέτρα με ή χωρίς την παρουσία τους - Οι διευκρινίσεις Μαρινάκη
Κακοκαιρία: Οι πέντε περιοχές που βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό» μέχρι την Τετάρτη
Φρίκη στη Βρετανία: 46χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός και διαμελισμένος σε χωματερή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



