Ιταλία: Συνελήφθη ο υπεύθυνος του τομέα προπαγάνδας του ISIS
Δεν αποκλείεται να είχε αρχίσει να οργανώνει τρομοκρατική επίθεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας 29χρονος, ο Χαλίλι Ελμάχντι, συνελήφθη στο Τορίνο της Ιταλίας με την κατηγορία «συμμετοχής σε διεθνή τρομοκρατική οργάνωση».
Ποιος είναι ο Ελμάχντι
Ο Χαλίλι είχε συγγράψει το πρώτο κείμενο του ISIS στα ιταλικά, με τίτλο «το Ισλαμικό Κράτος, μια πραγματικότητα που θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σου». Πρόκειται για Ιταλό πολίτη μαροκινής καταγωγής και, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία του Τορίνο, «δεν αποκλείεται να είχε αρχίσει να οργανώνει τρομοκρατική επίθεση».
Ο Χαλίλι Ελμάχντι είχε ήδη συλληφθεί άλλες δυο φορές, το 2015 και το 2018, πάντα για συμμετοχή σε διεθνή τρομοκρατική οργάνωση. Από τις έρευνες προέκυψε ότι συνέχιζε να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, και κυρίως το Facebook, για στρατολόγηση νέων μελών στον ISIS.
Τραγωδία σε μπαρ της Ελβετίας: «Περίπου 40 οι νεκροί» λέει το ιταλικό ΥΠΕΞ, 100 οι τραυματίες - Τα σενάρια για την έκρηξη στο Κραν Μοντανά
Η τελευταία αναλογική Πρωτοχρονιά: Από το 1993 και το τηλεφώνημα στο σταθερό, στις ψηφιακές ευχές του 2026
Χιόνια μέχρι και στις παραλίες - Στα λευκά Λήμνος, Τήνος, Νάξος, Θάσος και Σαμοθράκη
Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



