Δίκη Μπελέρη: Στις 25 Ιουνίου η απόφαση του εφετείου – Σάλος με την πρόεδρο του δικαστηρίου
Κατά τη σημερινή διαδικασία απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης δικαστή που ορίστηκε και δεν κληρώθηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στις 25 Ιουνίου αναμένεται η απόφαση επί της έφεσης που άσκησε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης κατά της καταδίκης του.
Κατά τη σημερινή διαδικασία απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης δικαστή που ορίστηκε και δεν κληρώθηκε.
Τι είπε ο Μπελέρης
Η υπεράσπιση ζήτησε να μην προεδρεύσει η ίδια δικαστής γιατί είχε προεδρεύσει σε άλλες τρεις δίκες όπου σε πρώτο βαθμό απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Επίσης η ίδια δεν κληρώθηκε, όπως κληρώνονται όλοι οι δικαστές για τον επόμενο βαθμό για τον βαθμό του Εφετείου σε ένα δικαστήριο, αλλά διορίστηκε πάλι από το κράτος.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως είναι αθώος και είπε «πως εμένα δεν με δικάζει αυτή η σύνθεση του δικαστηρίου, αλλά με δικάζει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα». Αθώος δήλωσε και ο άλλος κατηγορούμενος, ο Παντελής Κοκκαβέσης.
Κύκλωμα με «στημένα» τυχερά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη-Καβάλα: Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ
Χάος στις πτήσεις στην Ευρώπη: Βλάβη στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας της Ιταλίας - Καθυστερήσεις και στα ελληνικά αεροδρόμια
Axios: Οι σύμμαχοι του Τραμπ στο κίνημα MAGA συζητούν ανοιχτά την επιβολή στρατιωτικού νόμου
Υπόθεση «Midas»: Επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για απάτη 114 εκατ. ευρώ στον ΦΠΑ - Έρευνες και στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



