Οργή των ντόπιων στη Μαγιόρκα: Διώχνουν τους τουρίστες από τις παραλίες
Βίντεο δείχνει τον διωγμό των τουριστών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οργισμένη είναι οι κάτοικοι της Μαγιόρκα λόγω του μαζικού τουρισμού, καθώς διώχνουν τους τουρίστες σε μια προσπάθεια να «απολαύσουν» τον τόπο τους.
Βίντεο δείχνει τον διωγμό των τουριστών
Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να κάθεται απέναντι από το μονοπάτι που οδηγεί στον δημοφιλή όρμο Calo des Moro, ενώ ένας ντόπιος φώναζε στους επίδοξους τουρίστες να «φύγουν, φύγουν, φύγουν»!
Ένας άλλος άνδρας φαίνεται να εξηγεί στους δυσαρεστημένους παραθεριστές ότι «οι τουρίστες έχουν καταλάβει την παραλία... για μια μέρα, θα την απολαύσουμε», πριν τους κάνει νόημα να φύγουν.
Στην ίδια την παραλία, οι διαδηλωτές χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν καθώς οι επισκέπτες εκδιώκονταν από τον αμμώδη κόλπο, μαζεύοντας απελπισμένα τις βαλίτσες τους και ανεβαίνοντας το λόφο για να φύγουν.
Άλλοι διαδηλωτές εθεάθησαν να κρατούν πλακάτ που έγραφαν: «Προσοχή στους ντόπιους, είμαστε θυμωμένοι», εκφράζοντας την οργή τους για τους επισκέπτες και τον μαζικό τουρισμό στο hotspot των μεσογειακών διακοπών.
Περισσότεροι από 200 ακτιβιστές συνολικά κατέβηκαν στο Calo des Moro - ένα αγαπημένο σημείο τόσο των social media influencers όσο και των απλών τουριστών - για να παρενοχλήσουν όσους παραθεριστές τολμούσαν να κάνουν ηλιοθεραπεία ή να βουτήξουν στα δροσερά νερά.
Νέο βίντεο λίγο μετά την φονική επίθεση στην Καλαμαριά - Η στιγμή που ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ καταρρέει
Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, τα ταξί - Το επίμαχο άρθρο 52
«Πόσο καιρό σε περίμενα»: Ο Ουκρανός στρατιώτης που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών
Όσκαρ 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ γεύτηκε το ίδιο φαγητό με το περσινό - Αυτοί που έμειναν με τις υποψηφιότητες στο χέρι…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




