Βόρεια Κορέα: Αξιωματούχος επικρίνει τις ΗΠΑ για την υποστήριξή τους στην Ουκρανία
«Η Ρωσία έχει δικαίωμα για αντίποινα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο δεύτερος στην ιεραρχία των ενόπλων δυνάμεων της Βόρειας Κορέας επέκρινε τις ΗΠΑ για τη διευρυνόμενη στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας, όπως μεταδίδει σήμερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA).
«Η Ρωσία έχει δικαίωμα για αντίποινα»
Επισημαίνοντας πρόσφατες αναφορές του αμερικανικού Πενταγώνου ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αμερικανικά οπλικά συστήματα για να πλήξουν στόχους στο ρωσικό έδαφος, ο Πακ Γιονγκ Τσον – αντιπρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής του κυβερνώντος Κόμματος των Εργατών – υποστήριξε πως η Ρωσία έχει «δικαίωμα να επιλέξει οποιουδήποτε είδους αντίποινα», αναφέρει το KCNA.
Ο Πακ συμπλήρωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του λαού και των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας «στον αγώνα για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων» τους.
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέφθηκε προ ημερών την Πιονγκγιάνγκ, για πρώτη φορά εδώ και 24 χρόνια, υπογράφοντας συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
«Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



