Δίκη των «Panama Papers»: Αθώοι 28 κατηγορούμενοι
Η πρόεδρος του δικαστηρίου Μπαλοΐσα Μαρκίνες «αθώωσε» και τα «28 πρόσωπα που κατηγορούνταν για παραβίαση της οικονομικής τάξης μέσω ξεπλύματος χρήματος» στην υπόθεση των ‘Panama Papers’», σύμφωνα με ανακοίνωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Παναμαϊκό δικαστήριο αθώωσε χθες Παρασκευή 28 πρόσωπα που κατηγορούνταν για ξέπλυμα χρήματος, υπόθεση συνδεόμενη με την παναμαϊκή εταιρεία δικηγόρων Mossack Fonseca, επίκεντρο του διεθνούς σκανδάλου φοροδιαφυγής που έχει γίνει γνωστό με την ονομασία «Panama Papers».
Η πρόεδρος του δικαστηρίου Μπαλοΐσα Μαρκίνες «αθώωσε» και τα «28 πρόσωπα που κατηγορούνταν για παραβίαση της οικονομικής τάξης μέσω ξεπλύματος χρήματος» στην υπόθεση των ‘Panama Papers’», σύμφωνα με ανακοίνωσή tης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Διεθνούς Κοινοπραξίας Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ), η οποία έφερε στο φως την υπόθεση, αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι, συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή της δικηγορικής εταιρείας Γιούργκεν Μοσάκ (ο Ραμόν Φονσέκα απεβίωσε τον Μάιο).
Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ
Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
ΣΤΑΣΥ: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων από το μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




