Ιταλία: Συνελήφθησαν δύο δουλέμποροι - Ευθύνονται για τον θάνατο 10 μεταναστών
Τους είχαν κλείσει σε ένα αμπάρι και πέθαναν από ασφυξία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η εισαγγελία του Ακράγαντα της Σικελίας διέταξε την σύλληψη δυο δουλεμπόρων, με την κατηγορία ότι ευθύνονται για τον θάνατο 10 μεταναστών.
Πρόκειται για δυο Αιγύπτιους, οι οποίοι, σύμφωνα με την ιταλική δικαιοσύνη, είχαν κλείσει στο αμπάρι δεκάδες μετανάστες και πρόσφυγες κατά τον διάπλου της κεντρικής Μεσογείου.
Οι άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία
Το πλεούμενο είχε σαλπάρει από την Λιβύη σε άθλια κατάσταση με προορισμό την Ιταλία. Δέκα άνθρωποι, με καταγωγή από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, έχασαν την ζωή τους από ασφυξία. Η συγκεκριμένη ξύλινη βάρκα, μήκους δέκα μέτρων, εντοπίσθηκε πριν από δυο εβδομάδες από πλοίο της ΜΚΟ Nadir νότια της Λαμπεντούζα και για την παροχή άμεσης βοηθειας συνεργάσθηκε η Ιταλική Ακτοφυλακή.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ένας από τους δυο δουλεμπόρους είναι 17 ετών. Όταν οι μετανάστες προσπάθησαν να βγουν από το αμπάρι για να σωθούν και να αναπνεύσουν, οι δύο συλληφθέντες τούς απείλησαν με μαχαίρι, υποχρεώνοντάς τους να συνεχίσουν τα ταξίδι σε συνθήκες που τους οδήγησαν στον θάνατο.
«Θέμα εβδομάδων το τέλος του πολέμου»: Τα νέα μηνύματα Τραμπ - Ρούμπιο και η απάντηση για μία χερσαία εισβολή
Εικόνες χάους με τρένο της Hellenic Train που ακινητοποιήθηκε στην Οινόη - Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες
Φρικιαστική καταγγελία για βασανισμό βρέφους από ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα - Του έσβηναν τσιγάρα στα πόδια
Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



