Τόμας Μάθιου Κρουκς: Είχε φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ - Τις βρήκαν στον υπολογιστή του
Τι βρήκε η αστυνομία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κάτι περίεργο βρήκε το FBI ψάχνοντας στο σπίτι του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς.
Σύμφωνα με την Daily Mail ο δράστης «έψαξε για την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο διαδίκτυο» και κατέβασε εικόνες της Κέιτ Μίντλετον στο τηλέφωνό του αλλά και στον υπολογιστή του πριν προσπαθήσει να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
Τι βρήκε η αστυνομία
Η αστυνομία στις ΗΠΑ έκανε την ανακάλυψη μετά την έρευνα στο σπίτι του Κρουκς και την κατάσχεση των ηλεκτρονικών του συσκευών, μετά την επίθεσή του στην Πενσιλβάνια το περασμένο Σάββατο.
Τότε ήταν που βρέθηκαν οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας, σύμφωνα με το National Public Radio. Και όχι μόνο αλλά ο Κρουκς φαίνεται ότι είχε ψάξει πληροφορίες σχετικά με τη 42χρονη πριγκίπισσα, εκτός από την αναζήτηση του Ντόναλντ Τραμπ, του προέδρου Τζο Μπάιντεν, του διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι και του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέρικ Γκάρλαντ.
Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί έψαχνε για την Κέιτ - τη μόνη μη Αμερικανίδα στην ομάδα των ατόμων που βρέθηκαν στο ιστορικό των αναζητήσεών του στο διαδίκτυο.
Το χρονικό της δολοφονίας της Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η διαδρομή του δράστη, η συνάντηση με τη 43χρονη και ο τόπος του εγκλήματος
Μητσοτάκης: Να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα - Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί
Στο βωμό των γεωτρήσεων: Πώς ο Τραμπ ανοίγει «παράθυρο» για θανάτωση των πολικών αρκούδων στην Αλάσκα
Στραβοί πιλότοι σε F-15K: Τραβούσαν φωτογραφίες εν πτήσει και τα μαχητικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



