Αιθιοπία: Στους 229 οι νεκροί από τις κατολισθήσεις
Από μια κατολίσθηση που προκλήθηκε χθες το πρωί θάφτηκαν άνθρωποι στην Γκόφα και στη συνέχεια μια δεύτερη εγκλώβισε άλλους που είχαν συγκεντρωθεί για να βοηθήσουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τουλάχιστον 229 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε κατολισθήσεις που συνέβησαν χθες μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις στη νότια Αιθιοπία, σύμφωνα με νεότερο προσωρινό απολογισμό που ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
«Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, 148 άνδρες και 81 γυναίκες, δηλαδή 229 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους» σε αυτή την καταστροφή, τονίζει η ανακοίνωση της διοικητικής ζώνης Γκόφα, όπου συνέβη η καταστροφή.
Από μια κατολίσθηση που προκλήθηκε χθες το πρωί θάφτηκαν άνθρωποι στην Γκόφα και στη συνέχεια μια δεύτερη εγκλώβισε άλλους που είχαν συγκεντρωθεί για να βοηθήσουν.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



