Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Τουρκίας – Γαλλίας για τη γενοκτονία των Αρμενίων
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ εγκάλεσε τη Γαλλίδα βουλευτή ότι δεν μπορεί να κάνει μαθήματα στην Τουρκία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τη Γαλλίδα βουλευτή, Σόνια Κρίμι, με αφορμή την απόφαση της Γαλλίας να κηρύξει την 24η Απριλίου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Αρμενίων.
Σύμνφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV, Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ εγκάλεσε τη Γαλλίδα βουλευτή ότι δεν μπορεί να κάνει μαθήματα στην Τουρκία και η Σόνια Κρίμι εγκατέλειψε την αίθουσα αγανακτισμένη.
1'50'' Εξάλλου, σε θέματα γενοκτονίας και ιστορίας, η τελευταία χώρα που μπορεί να δώσει μαθήματα στην Τουρκία είναι η Γαλλία, γιατί τα γεγονότα στη Ρουάντα και την Αλγερία δεν τα έχουμε ξεχάσει. Η Γαλλία να κοιτάξει πρώτα τη δική της μαύρη ιστορία και μετά να σηκωθεί να κάνει μάθημα στην Τουρκία. Ναι, συνεχίστε να μας κοιτάζετε αφ’ υψηλού κι εμείς θα συνεχίσουμε να σας μαθαίνουμε τα όριά σας.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



