Τραμπ: Ήθελε να διορίσει την κόρη του επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας
Τελικά ο πρόεδρος Τραμπ διόρισε στην ηγεσία της Τράπεζας έναν από τους πιο πιστούς υποστηρικτές του, τον Ντέιβιντ Μάλπας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Θα ήταν εξαιρετική στη θέση αυτή γιατί είναι πολύ καλή με τους αριθμούς». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό The Atlantic και έκανε γνωστό πως ήθελε να διορίσει την κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ, επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Ακόμα τόνισε πως η 37χρονη κόρη του «είναι μια αληθινή διπλωμάτης» και «θα ήταν φανταστική στα Ηνωμένα Έθνη» (ως μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ). Ωστόσο, δεν την διόρισε τελικά γιατί, όπως ανέφερε, οι αντίπαλοί του «θα φώναζαν για νεποτισμό ενώ αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον νεποτισμό».
Επιπλέον, χαρακτήρισε την Ιβάνκα Τραμπ ιδιαίτερα ήρεμη και επιβλητική. «Την έχω δει σε καταστάσεις μεγάλου στρες, αντιδρά πολύ καλά (...) Έχει μια αληθινή παρουσία όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο».
Η Παγκόσμια Τράπεζα ιδρύθηκε το 1944 στο Μπρέτον Γουντς μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Τελικά ο πρόεδρος Τραμπ διόρισε στην ηγεσία της έναν από τους πιο πιστούς υποστηρικτές του, τον Ντέιβιντ Μάλπας.
Επίσπευση για την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Εξετάζεται ακόμα και εξ αποστάσεως
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Ο ψυχολόγος της Αντιγόνης λέει πως «είχε ενημερώσει την υπηρεσία της και είχε ζητήσει και μετάθεση»
«Ράπισμα» του Ευρωκοινοβουλίου στην Τουρκία: Καταδικάζει τη «Γαλάζια Πατρίδα» - Παραβιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
«Ξεσκεπάστηκε» κύκλωμα που παρείχε παράνομα συνδρομητική τηλεόραση: Κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



