Ισμαήλ Χανίγια: Για «ποταπή δολοφονία» μιλά η Τουρκία στην πρώτη της αντίδραση
Οι πρώτες αντιδράσεις της Τουρκίας στη δολοφονία του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, είναι καταδικαστικές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι πρώτες αντιδράσεις της Τουρκίας στη δολοφονία του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, είναι καταδικαστικές. Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, σε μια αιχμηρή ανακοίνωση, καταδίκασε την «ποταπή» δολοφονία και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν επιδιώκει την ειρήνη.
Τσελίκ: «Σιωνιστική ενέργεια» η δολοφονία Χανίγια
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, χαρακτήρισε τη δολοφονία αποτέλεσμα «σιωνιστικής ενέργειας» και εξέφρασε την υποστήριξη της Τουρκίας στην παλαιστινιακή υπόθεση.
Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ποταπή δολοφονία»
Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών: «Καταδικάζουμε την ποταπή δολοφονία του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν έχει καμία πρόθεση να επιτύχει την ειρήνη».
Καταδικάζει και ο Τσελίκ τη δολοφονία Χανίγια
Ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ σημείωσε: «Καταδικάζουμε τη δολοφονία του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, μιας από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της παλαιστινιακής υπόθεσης, αποτέλεσμα σιωνιστικής δολοφονίας στην Τεχεράνη».
Τα δύο σενάρια για εκλογές το 2027: Το «όχι» σε έναν εκλογικό αιφνιδιασμό και οι εισηγήσεις - έκπληξη
Κατασχέθηκαν 6,2 τόνοι ακατάλληλων κρεάτων στην Αττική - Εντοπίστηκε παράνομο εργοστάσιο στο Ίλιον
Ξεμένει από πυρομαχικά ο Τραμπ στο Ιράν; Το κρίσιμο ερώτημα και ο ρόλος της Κίνας
Απαγόρευσαν στον Μανώλη Μητσιά να τραγουδήσει τον «Γιάννη τον Φονιά» - «Αίσχος» φώναζαν οι θεατές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



