Ενότητες στο άρθρο: 📌 Έγινε σε ζωντανή μετάδοση
Κροατία: Δημοσιογράφος έγινε... λούτσα μετά από ρίψη νερού από Canadair
Έγινε σε ζωντανή μετάδοση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ρεπόρτερ έγινε κυριολεκτικά λούτσα ενώ κάλυπτε τις δασικές πυρκαγιές στη Δαλματική ακτή της Κροατίας, όταν κυβικά νερού έπεσαν πάνω της, ενώ επιχειρούσε Canadair στην περιοχή.
Έγινε σε ζωντανή μετάδοση
Το περιστατικό που καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, έγινε κατά την επιχείρηση των Πυροσβεστικών δυνάμεων της χώρας να κατασβήσουν μια μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Η δημοσιογράφος που μάλλον ήταν σε λάθος σημείο τη λάθος ώρα, βρέχτηκε με πολλά κυβικά νερού που έριξε το Canadair και αναγκάστηκε να διακόψει τη μετάδοση φεύγοντας κυριολεκτικά...παπί.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



