Μέση Ανατολή: Νεκρός ο υπουργός Οικονομικών της Χαμάς σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα
Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η δολοφονία του αλ-Ζαρίι έγινε στο Ντέιρ αλ-Μπάλα της κεντρικής Γάζας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τη δολοφονία του υπουργού Οικονομίας της Χαμάς σε αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας την Κυριακή ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.
Όπως μεταδίδει το timesofisrael.com, οι IDF αναφέρουν ότι ο Abd al-Fattah al-Zari’i υπηρέτησε επίσης ως πράκτορας στο τμήμα παραγωγής της Χαμάς.
Ο Al-Zari’i, σύμφωνα με το IDF, διαδραμάτισε «σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση των προσπαθειών της Χαμάς για την κατάληψη του ελέγχου της ανθρωπιστικής βοήθειας που εισέρχεται στη Λωρίδα της Γάζας», καθώς και στη διαχείριση των αγορών που ελέγχονται από τη Χαμάς.
Επιπλέον, ήταν υπεύθυνος για τη διανομή καυσίμων, φυσικού αερίου και κεφαλαίων για «τρομοκρατικές δραστηριότητες», προσθέτει ο στρατός.
Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η δολοφονία του αλ-Ζαρίι έγινε στο Ντέιρ αλ-Μπάλα της κεντρικής Γάζας, ενώ στην επίθεση σκοτώθηκε και η μητέρα του.
Καβύρης για Εύβοια: «Γνωστά τα ρήγματα, δύσκολο να δώσουν κάτι μεγαλύτερο» - Τι δείχνει ο σεισμολογικός «χάρτης» της περιοχής
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Από το Θιβέτ στον Πυρσό Γρεβενών: Ο αθλητικογράφος με τη μεγαλύτερη συλλογή κασκόλ προβλέπει την ομάδα έκπληξη του Μουντιάλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



