Ο Πενς θα είναι ξανά υποψήφιος για την αντιπροεδρία το 2020
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε "πολύ, πολύ ικανοποιημένος" με το επιτελείο του, στο μεγαλύτερο μέρος του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Nτόναλντ Τραμπ προανήγγειλε απόψε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις κορυφαίες θέσεις της κυβέρνησής του, όμως "τίποτα το μνημειώδες", όπως είπε χαρακτηρστικά.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε "πολύ, πολύ ικανοποιημένος" με το επιτελείο του, στο μεγαλύτερο μέρος του. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση αυτή στις προεδρικές εκλογές του 2020. "Μάικ, θα είσαι ο συνυποψήφιός μου για την αντιπροεδρία;" τον ρώτησε ενώπιον των δημοσιογράφων. "Η απάντηση είναι ναι", συνέχισε. "Αυτό ήταν απρόσμενο αλλά αισθάνομαι πολύ ωραία", κατέληξε.
Διαβάστε ακόμη
Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» του δημογραφικού στον Έβρο - Άνω των 65 ετών εννέα στους δέκα κατοίκους
Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει σε ιατρικές βεβαιώσεις, ΚΕΠ και έκδοση αδειών
Νέες αφίξεις στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια: Τα γνωστά ονόματα, οι εκπλήξεις και ο γρίφος με το Επικρατείας
«Βαρόμετρο» για την κυβέρνηση οι εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους - Η μάχη για τον ΙΣΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




