Γαλλία: Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους που συνετρίβη – Το βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος
Η σορός του πιλότου ανασύρθηκε από τη θάλασσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νεκρός βρέθηκε ο πιλότος του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Fouga Magister που συνετρίβη ενώ συμμετείχε σε αεροπορική επίδειξη στο Λαβαντού της νότιας Γαλλίας.
Η σορός του πιλότου ανασύρθηκε από τη θάλασσα, ανακοίνωσε η περιφέρεια του Βαρ, ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές. Διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.
Βίντεο από το σοκαριστικό δυστύχημα κάνει το γύρο του διαδικτύου
Στην επίδειξη επρόκειτο να λάβει μέρος και το ακροβατικό σμήνος Patrouille de France, που όμως ακύρωσε την εμφάνισή του μετά το δυστύχημα.
Πριν από δύο ημέρες δύο γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην ανατολική Γαλλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι. Ο ένας από τους πιλότους σώθηκε.
Τα Fouga Magister είναι διθέσια αεροσκάφη που χρησιμοποιούνταν από τη δεκαετία του 1950 ως εκπαιδευτικά από τις πολεμικές αεροπορίες πολλών χωρών.
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του κόμματος του Τσίπρα - Η ιδρυτική διακήρυξη
Θα υπάρξει ακραία ζέστη στην Ελλάδα όπως στη Βορειοδυτική Ευρώπη; Η ανάλυση του Κολυδά για το φαινόμενο
Υπόθεση 3χρονης στην Κρήτη: Τα ψέματα που οδήγησαν τη μητέρα στη φυλακή - «Έπαιζε έξω και μάλλον έπεσε»
Σοβιετικό ρόβερ που είχε «χαθεί» στη Σελήνη, έστειλε σήματα σχεδόν 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




