Ναυάγιο με μετανάστες στην Υεμένη: 13 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι
Τα αίτια του ναυαγίου δεν είναι ακόμη γνωστά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεκατρείς άνθρωποι πνίγηκαν και άλλοι 14 αγνοούνται μετά το ναυάγιο πλοιαρίου που μετέφερε μετανάστες στα ανοικτά της Υεμένης, η πιο πρόσφατη τραγωδία σε αυτή την επικίνδυνη μεταναστευτική οδό, ανακοίνωσε σήμερα (25/8) ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης.
«Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους και άλλοι 14 αγνοούνται μετά το ναυάγιο πλοίου που μετέφερε μετανάστες στα ανοικτά των ακτών της επαρχίας Τάιζ στην Υεμένη την Τρίτη», επεσήμανε ο ΔΟΜ.
Το πλοίο, που είχε αναχωρήσει από το Τζιμπουτί, μετέφερε 25 μετανάστες από την Αιθιοπία και δύο πολίτες Υεμένης.
Ένδεκα άνδρες και δύο γυναίκες είναι μεταξύ των επιβεβαιωμένων νεκρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Υεμενίτης καπετάνιος και ο βοηθός του, επεσήμανε η ίδια πηγή.
Ο ΔΟΜ πρόσθεσε ότι τα αίτια του ναυαγίου δεν είναι ακόμη γνωστά.
«Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



