Ισλανδία: Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι τουρίστες στο σπήλαιο πάγου που κατέρρευσε, ανακοίνωσε η αστυνομία
Την ολοκλήρωση της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης στο σπήλαιο πάγου που κατέρρευσε χθες Κυριακή στη νοτιοανατολική Ισλανδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την ολοκλήρωση της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης στο σπήλαιο πάγου που κατέρρευσε χθες Κυριακή στη νοτιοανατολική Ισλανδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως προηγούμενες αναφορές για δύο αγνοούμενους τουρίστες ήταν λανθασμένες.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε κατά την κατάρρευση του σπηλαίου που εξερευνούσε ένα οργανωμένο γκρουπ τουριστών στον παγετώνα Μπρεϊδαμερκουργιόκουτλ – ο οποίος αποτελεί τμήμα του Βατναγιόκουτλ, του μεγαλύτερου παγετώνα στην Ευρώπη.
Η αστυνομία είχε αρχικά ανακοινώσει πως το γκρουπ ήταν 25μελές, αλλά διαπιστώθηκε πως μόνο 23 τουρίστες πήραν τελικά μέρος στη συγκεκριμένη εξερεύνηση. Ως εκ τούτου, σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων.
Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Visir, οι περισσότεροι από τους τουρίστες βρίσκονταν έξω από το σπήλαιο πάγου όταν αυτό κατέρρευσε. Οι εθνικότητες των μελών του γκρουπ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Live εξελίξεις: Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη - Οι ΗΠΑ λένε πως τις επόμενες ώρες ο ιρανικός εναέριος χώρος θα είναι υπό τον έλεγχό τους
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



