Όταν η Μισέλ Ομπάμα έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο
Η πρώην πρώτη Κυρία, σε εκδήλωση για το βιβλίο της, αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τη βασίλισσα και τόνισε πόσο συμπαθεί την Ελισάβετ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μάς έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις και ειλικρίνεια.
Αυτή τη φορά, η Μισέλ Ομπάμα, σε εκδήλωση για το βιβλίο της, Becoming, στο Λονδίνο, αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2009. Τότε που άθελά της έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο, παίρνοντας τη βασίλισσα… αγκαλιά!
«Δεν ξέρω τι θα έκανα διαφορετικά, γιατί ήταν μια ανθρώπινη αντίδραση. Έμαθα στη θητεία μου στη διεθνή σκηνή ότι πρέπει είτε να κρατάω τα χέρια μου σφιχτά είτε πίσω από την πλάτη μου για να είμαι σίγουρη ότι σκέφτομαι πριν αντιδράσω φυσικά Όμως τότε ήταν απολύτως σωστό αυτό που έκανα, γιατί ήταν ανθρώπινο», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.
Αποκάλυψε, ακόμα, την αντίδρασή της όταν είδε τη βασίλισσα να φοράει μια καρφίτσα που της είχε χαρίσει το ζεύγος Ομπάμα: «Μες στη μεγαλοπρέπεια του ρούχου της φορούσε μια μικρή καρφίτσα που της χαρίσαμε. Και έκανα το ίδιο, της είπα ‘’φόρεσες την καρφίτσα’’ και μου είπε απλά ‘’χμ, ναι’’».
Κλείνοντας την περιγραφή της, υπογράμμισε «τη ζεστασιά, την ευγένεια και την εξυπνάδα» της Ελισάβετ, τονίζοντας πόσο τη συμπαθεί.
Μία ανάσα πριν τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν: Τι προβλέπεται για Στενά του Ορμούζ και πυρηνικά
Γιατί η κυβέρνηση μιλά για μία κάλπη και ξορκίζει τη χαλαρή ψήφο
Εκλογές στην Κύπρο: Προεκλογική περίοδος με πόλωση, παιχνίδι εντυπώσεων και... τεχνητή νοημοσύνη
«Να πάρει τα τσουκαλάκια του και να φύγει» - Πώς η Ελλάδα αποποιήθηκε κακήν κακώς τον αμύθητης αξίας Θησαυρό του Πριάμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




