Πυροβολισμοί στη Μόσχα, έξω από εταιρεία: Ο πρώην σύζυγος της ιδρύτριας επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο
Ομάδα αγνώστων ανδρών μετέβη στα γραφεία της Wildberries και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τρία άτομα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από τα κεντρικά γραφεία του ρωσικού διαδικτυακού λιανοπωλητή Wildberries στη Μόσχα την Τετάρτη, μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Το φιλοκρεμλινικό ειδησεογραφικό κανάλι Mash μετέδωσε στο Telegram ότι μια ομάδα αγνώστων ανδρών μετέβη στα γραφεία της Wildberries και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τρία άτομα. Το κτίριο εκκενώθηκε και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί.
Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε όταν μια ομάδα ανδρών, μεταξύ των οποίων και ο Vladislav Bakalchuk, ο πρώην σύζυγος της ιδρύτριας της Wildberries Tatiana Bakalchuk -της πλουσιότερης γυναίκας της Ρωσίας- επιχείρησε να εισέλθει στο κτίριο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Wildberries, όπως αναφέρει η οικονομική εφημερίδα Kommersant, «ο Vladislav Bakalchuk και οι φρουροί του επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στα γραφεία της Wildberries. Οι αρχές επιβολής του νόμου έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο».
Η προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ της Tatiana και του Vladislav Bakalchuk κλιμακώθηκε μετά το διαζύγιό τους τον Ιούλιο. Ο Vladislav είχε ζητήσει δημοσίως τη βοήθεια του Τσετσένου ηγέτη Ramzan Kadyrov, ισχυριζόμενος ότι είναι αντιμέτωπος με μία εχθρική εξαγορά της εταιρείας.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



