Σώθηκε από τύχη: Τεράστιο κύμα «κατάπιε» σέρφερ - «Είμαι έκπληκτος που έζησα»
Ο Μάικλ Μπρέναν τη γλίτωσε μόνο με μελανιές στα πλευρά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Από τύχη επέζησε ο σέρφερ Μάικι Μπρέναν όταν ένα τεράστιο κύμα στην Τασμανία τον «κατάπιε». Ο σέρφερ τη γλίτωσε μόνο με μελανιές στα πλευρά και μια ελαφρά διάσειση δηλώνοντας ευγνωμοσύνη για τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στην περίπτωσή του.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Shipstern Bluff που έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνη για τους σέρφερ και είναι προσβάσιμη μόνο με τζετ σκι ή με πεζοπορία διάρκειας δύο ωρών.
«Είμαι έκπληκτος που έζησα»
«Θυμάμαι κάπως το κύμα να έρχεται κατά πάνω και να με χτυπάει πολύ δυνατά. Έπεσα με δύναμη, δεν μπορούσα να ελέγξω τι συμβαίνει» περιέγραψε ο 38χρονος στον Guardian. O ίδιος είχε ξανακινδύνεψει στην Τασμανία αλλά σε άλλο σημείο.
«Αυτή τη φορά, πάντως, ήρθα πιο κοντά στον θάνατο γιατί στο περιστατικό του 2010 είχα συνέχεια τις αισθήσεις μου» είπε ο Μπρέναν.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



