Γαλλία: Μυστήρια διάρρηξη στην πρεσβεία της Ιορδανίας - Κλάπηκε υπολογιστής με απόρρητα αρχεία
Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Άγνωστοι διέρρηξαν την πρεσβεία της Ιορδανίας στη Γαλλία και έκλεψαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή περιείχε ευαίσθητες πληροφορίες, σε μια διάρρηξη - μυστήριο.
Η διάρρηξη έγινε τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη, στο κτίριο της πρεσβείας που βρίσκεται στο Νεϊγί-σιρ-Σεν, στα προάστια του Παρισιού και η εισαγγελία της Ναντέρ έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.
Τι έκλεψαν από την πρεσβεία
Οι φύλακες ασφαλείας της πρεσβείας διαπίστωσαν τη διάρρηξη το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με την αστυνομική πηγή, έλειπαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα ρολόι αξίας 15.000 ευρώ, 12.700 ευρώ σε μετρητά, δύο χρηματοκιβώτια που περιείχαν συλλεκτικά πιστόλια με τα πυρομαχικά τους και ένα σετ κλειδιών της πρεσβευτικής κατοικίας.
Η εισαγγελία απέφυγε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.
Ένα ιστορικό πολεμικό καράβι που κόστισε περισσότερο ως ναυάγιο παρά όταν έπλεε στις θάλασσες
«Φωτιά» τα ενοίκια για τη φοιτητική στέγη: Έως και 1.050 ευρώ για γκαρσονιέρα - Ο «χάρτης» με τις τιμές στις μεγάλες πόλεις
Με την πλάτη στον τοίχο ο Τραμπ: Η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ και ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης
Παύλος Μαρινάκης στο ethnos.gr: Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες, έχουν ανάγκη από λύσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




