Ισραήλ: Νεκρός ακόμη ένας όμηρος - Είχε απαχθεί στο φεστιβάλ Nova πέρυσι
Ακόμη ένας όμηρος νεκρός ενώ συμπληρώνεται ένας χρόνος πολέμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ιντάν Στίβι, ένας από τους ομήρους που απήγαγε η Χαμάς από το μουσικό φεστιβάλ Nova, στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου 2023, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, όπως γνωστοποίησε το Φόρουμ Ομήρων και Αγνοουμένων Οικογενειών.
Η ομάδα, η οποία έχει ως στόχο την επιστροφή των απαχθέντων πίσω στο Ισραήλ, αναφέρει ότι ο 28χρονος ήταν «γνωστός για την ανιδιοτέλειά του και την προθυμία του να θυσιαστεί για τους γύρω του».
Βοήθησε δύο αγνώστους στο φεστιβάλ αλλά δέχτηκαν επίθεση
Προσθέτει ότι όταν ξεκίνησε η επίθεση, ο Στίβι έκανε βοήθησε δύο αγνώστους να διαφύγουν από τον χώρο, αλλά το αυτοκίνητό τους δέχθηκε επίθεση στη διαδρομή. Δύο σοροί βρέθηκαν μέσα στο όχημα.
Η σορός του «εξακολουθεί να κρατείται αιχμάλωτη από τη Χαμάς», αναφέρει η ομάδα.
Σημειώνεται πως η Χαμάς απήγαγε 251 άτομα κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισραήλ.
Πριν ανακοινωθεί ο θάνατος του Στίβι, 117 από τους ομήρους είχαν απελευθερωθεί, 37 είχαν επιβεβαιωθεί ως νεκροί και 97 παρέμεναν αγνοούμενοι, με 64 από αυτούς να θεωρούνται ζωντανοί, σύμφωνα με το BBC.
Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



