«Διπλωματία των μειονοτήτων» από τον Τούρκο πρόεδρο
Η επίσκεψη δεν συνοδεύτηκε από δηλώσεις και η σημασία της αφήνει περιθώρια διαφόρων ερμηνειών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα τους δύο ψευδο-«μουφτήδες» της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, τον Ιμπραχίμ Σερίφ, ψευδο-μουφτή της Κομοτηνής, και τον Μουσταφά Τράμπα, ψευδο-μουφτή της Ξάνθης. Νωρίτερα, οι δύο εκπρόσωποι της μουσουλμανικής μειονότητας είχαν συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν.
Η επίσκεψη δεν συνοδεύτηκε από δηλώσεις και η σημασία της αφήνει περιθώρια διαφόρων ερμηνειών. Στην ανάρτηση που έγινε στο λογαριασμό του Ερντογάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνεται πως «ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε τον Ιμπραχίμ Σερίφ, Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και εκλεγμένο Μουφτή Κομοτηνής και τον Μουσταφά Τράμπα, εκλεγμένο Μουφτή Ξάνθης».
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



