Κωνσταντινούπολη: Νέος δήμαρχος ο Εκρέμ Ιμάμογλου
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Open TV στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη, εάν αποφασιστεί νέα προσφυγή στις κάλπες ο Ιμάμογλου θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την ημέρα που θα γίνει η εκλογική διαδικασία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου λαμβάνει επισήμως το χρίσμα για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης, 17 μέρες έπειτα από τη διεξαγωγή των τουρκικών δημοτικών εκλογών. Ο Ιμάμογλου κλήθηκε από την εκλογική επιτροπή, η οποία νωρίτερα απέρριψε την αίτηση του κόμματος του Ερντογάν για αναστολή της διαδικασίας έως ότου αποφασίσει το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Open TV στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη, εάν αποφασιστεί νέα προσφυγή στις κάλπες ο Ιμάμογλου θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την ημέρα που θα γίνει η εκλογική διαδικασία.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων και σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο Ιμάμογλου κέρδισε τις εκλογές με 4,169,765 ψήφους έναντι 4,156,036 ψήφων του εκλεκτού του Ταγίπ Ερντογάν, Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Με ποιον συζητάει ο Τραμπ στο Ιράν; Το μυστηριώδες πρόσωπο και η απειλή σφοδρών βομβαρδισμών αν δεν υπάρξει συμφωνία
Ξέσπασμα Πλακιά κατά Μητσοτάκη - Φλωρίδη: Ντροπή, σήμερα μπάζωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας
«Πηγάδι του Διαβόλου»: Ποιο είναι το μέρος όπου αγνοείται ο 34χρονος δύτης - Η τραγική ιστορία με τους Αμερικανούς στρατιώτες
Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



