Κυβέρνηση Ισραήλ: Δεν υπάρχουν σχέδια επίθεσης στην Τουρκία
Η πρόσφατη δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι η Τουρκία είναι ο επόμενος στόχος του Ισραήλ, διαψεύστηκε σήμερα κι επισήμως από το Ισραήλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το Ισραήλ απάντησε στη δήλωση του Ερντογάν ότι «η Τουρκία είναι ο επόμενος στόχος του Ισραήλ». Ο πρόεδρος Χέρτζογκ δήλωσε: «Σεβόμαστε τον τουρκικό λαό».
«Σεβόμαστε το λαό της Τουρκίας»
Η πρόσφατη δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι η Τουρκία είναι ο επόμενος στόχος του Ισραήλ, διαψεύστηκε σήμερα κι επισήμως από το Ισραήλ. Ο Ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτσογκ διέψευσε οποιαδήποτε πρόθεση στρατιωτικής δράσης κατά της Τουρκίας.
«Είδα ότι έγιναν κάποια σχόλια από τον ηγέτη της Τουρκίας σχετικά με τα υποτιθέμενα σχέδια του Ισραήλ εναντίον της Τουρκίας», ειπε ο Χέρστογκ κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη Διάσκεψη των Προέδρων των μεγαλύτερων αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων στην Ιερουσαλήμ. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το Ισραήλ δεν είχε ποτέ σχέδια εναντίον της Τουρκίας».
«Αντιθέτως», συνέχισε, «έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον λαό της Τουρκίας και εκείνος έχει μεγάλο σεβασμό για τον λαό του Ισραήλ. Έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ των λαών και οι λαοί θα υπερισχύσουν έναντι όλων των φωνών που είναι αρνητικές για τη φιλία και τη συνύπαρξη».
«Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
«Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




