Διπλωματία Ερντογάν για την Παλαιστίνη
Στις 8 Οκτωβρίου 2023, μια μέρα μετά την επίθεση της Χαμάς, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και τον Ισραηλινό πρόεδρο Ισαάκ Χέρτζογκ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επί ένα χρόνο, που σοβεί ο πόλεμος στη Γάζα, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έχει πραγματοποιήσει 150 τηλεφωνήματα και παρακολουθήσει σχεδόν 30 συνόδους κορυφής.
Στις 8 Οκτωβρίου 2023, μια μέρα μετά την επίθεση της Χαμάς, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και τον Ισραηλινό πρόεδρο Ισαάκ Χέρτζογκ.
Ο Ερντογάν πραγματοποίησε 30 τηλεφωνήματα μέσα σε 45 ημέρες μετά τις 7 Οκτωβρίου. Συναντήθηκε με τον Μαχμούντ Αμπάς 3 φορές και μίλησε στο τηλέφωνο άλλες 5 φορές.
Συναντήθηκε επίσης με τον ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, δύο φορές μέσα σε 10 μήνες και είχε 2 τηλεφωνήματα μαζί του. Η τελευταία του συνάντηση με τον Χανίγια ήταν στις 6 Μαΐου, πριν δολοφονηθεί.
Ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε επιστολή για την Παλαιστίνη στον Πάπα Φραγκίσκο και δήλωσε ότι δεν πρέπει πλέον να επιτρέπονται παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου στη Γάζα.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



