Νετανιάχου: Σοβαρό λάθος η απόπειρα της Χεζμπολάχ να με δολοφονήσει
«Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να με δολοφονήσουν, εμένα και τη σύζυγό μου, σήμερα, έκαναν ένα σοβαρό λάθος»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως η απόπειρα της φιλοϊρανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ να δολοφονήσει τον ίδιον και τη σύζυγό του σήμερα ήταν «σοβαρό λάθος», μετά τη δήλωση του εκπροσώπου του ότι ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) εκτοξεύθηκε από τον Λίβανο στην εξοχική κατοικία του.
«Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να με δολοφονήσουν, εμένα και τη σύζυγό μου, σήμερα, έκαναν ένα σοβαρό λάθος», ανέφερε ο Νετανιάχου σε μια δήλωση. «Λέω στους Ιρανούς και στους εταίρους τους του άξονα του κακού: όποιος κάνει κακό σε πολίτες του Ισραήλ θα πληρώσει υψηλό τίμημα», πρόσθεσε.
Καμία από τις οργανώσεις που εκτοξεύουν πυρά εναντίον του Ισραήλ τον τελευταίο χρόνο, περιλαμβανομένης της υποστηριζόμενης από το Ιράν Χεζμπολάχ, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή.
Τραμπ: «Ο Ζελένσκι δεν έχει τίποτα μέχρι να το εγκρίνω εγώ» - Τι είπε για τη συνάντησή τους
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα 50 οχημάτων – Ένας νεκρός και 26 τραυματίες
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Νέοι αποκλεισμοί το Σάββατο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα: Με Μαραβέγια, Μόρφη και εντυπωσιακό drone show υποδέχεται η Αθήνα το 2026
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



