Γαλλία: Οργή με σκίτσο του Charlie Hebdo για τη Ζιζέλ Πελικό - «Ξεπεράστηκαν τα όρια»
Για άλλη μια φορά το σατιρικό περιοδικό προκαλεί με σκίτσο του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε το σκίτσο του Charlie Hebdo σχετικά με την υπόθεση Πελικό, με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν ότι για άλλη μια φορά ξεπεράστηκαν τα όρια.
Το σατιρικό περιοδικό ασχολήθηκε με την υπόθεση βιασμών της Ζιζέλ Πελικό και στο σκίτσο του δείχνει τη γυναίκα να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με αρκετούς γυμνούς άνδρες γύρω της.
Μάλιστα, σε κοντινή απόσταση παρακολουθεί επίσης γυμνός ο άνδρας της, Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος είναι και ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, κρατώντας μια κάμερα στο χέρι. Η λεζάντα του σκίτσου γράφει «Μια ταινία του Ντομινίκ Πελικό», σαν να πρόκειται για νέα κυκλοφορία στους κινηματογράφους.
Όπως είναι λογικό, οι χρήστες του διαδικτύου καυτηριάζουν το σκίτσο του Felix, ενώ το περιοδικό έχει πλέον κατεβάσει την ανάρτηση.
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




