Ισραήλ: Ρουκέτα της Χεζμπολάχ έπεσε κοντά στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Μπλίνκεν
Σε ειδικό τεθωρακισμένο κτίριο ο Μπλίνκεν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τη Χεζμπολάχ φαίνεται να έπεσε πολύ κοντά στην περιοχή όπου μένει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή και να εκκενωθεί.
Σε ειδικό τεθωρακισμένο κτίριο ο Μπλίνκεν
Η ρουκέτα της Χεζμπολάχ έπεσε κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπου βρίσκεται κοντά το ξενοδοχείο, με τον επικεφαλής της αμερικάνικής διπλωματίας να οδηγείται μαζί με την ομάδα του σε ειδικό θωρακισμένο κτίριο.
Ο αμερικανός ΥΠΕΞ στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο κρατικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, για να μεταβεί στην Ιορδανία όπου θα έχει μία σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία της χώρας για την εύρεση λύσης στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής.
Σημειώνεται πως ο Άντονι Μπλίνκεν βρίσκεται στο Ισραήλ στο πλαίσιο ταξιδιού του για την εύρεση διπλωματικής λύσης στη συνεχή σύρραξη στην περιοχή.
Is it really coming home? Η Αγγλία παλεύει με τα... φαντάσματά της και στο Μουντιάλ 2026
Ο Χάρι Στάιλς πνίγηκε με νερό επί σκηνής σε συναυλία στο Λονδίνο - Ανησυχία από το κοινό
Υπόγεια αναδόμηση στα δεξιά της ΝΔ: Ο Σαμαράς πατάει το κουμπί για τη δημιουργία νέου κόμματος
Ακραίοι άνεμοι στην Αττική: Δέντρο καταπλάκωσε όχημα με οδηγό στη Μιχαλακοπούλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



