Αντίποινα Ισραήλ σε Ιράν: Έκκληση Στάρμερ για αυτοσυγκράτηση
«Δηλώνω ξεκάθαρα ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι στην ιρανική επίθεση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν δεν θα πρέπει να απαντήσει στα σημερινά πλήγματα του Ισραήλ εναντίον ιρανικών στρατιωτικών στόχων, καλώντας όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.
«Δηλώνω ξεκάθαρα ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι στην ιρανική επίθεση. Δηλώνω επίσης ξεκάθαρα ότι πρέπει να αποφύγουμε την περαιτέρω περιφερειακή κλιμάκωση και καλώ όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση. Το Ιράν δεν θα πρέπει να απαντήσει», τόνισε ο Στάρμερ μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου από τη Σαμόα όπου παρίσταται στη σύνοδο κορυφής των επικεφαλής κυβερνήσεων των χωρών της Κοινοπολιτείας.
Νωρίτερα σήμερα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν απαντώντας στην ιρανική επίθεση της 1ης Οκτωβρίου εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.
«Πνίγεται» στα πλαστικά η Ελλάδα που ψηφίζει νόμους αλλά δεν τους εφαρμόζει - Η στρατηγική του WWF για τη ρύπανση
Τα σενάρια αποστασίας στο ΠΑΣΟΚ, η παγωνιά στο Μαξίμου για Αβραμόπουλο και το ευρωπαϊκό πάρτι των servicers
«Μας άφησαν μόνους»: Μεγαλώνει η οργή στη Βενεζουέλα για τις αρχές - Κάποιοι περιμένουν ακόμα τα σωστικά συνεργεία
Ποιος είναι ο Ουκρανός ολιγάρχης που τραυματίστηκε σοβαρά στην έκρηξη στο Μονακό - Ακρωτηριάστηκε η σύζυγός του, ψάχνουν τον δράστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




