Τουρκία: Νέα Navtex πριν τη συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν
Πέντε μέρες πριν την επίσκεψη του Χακάν Φιντάν στην Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέα Navtex στο Αιγαίο εξέδωσε σήμερα Σάββατο (2/11) η Τουρκία, πέντε μέρες πριν την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της, Χακάν Φιντάν, στην Ελλάδα αλλά και τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Η Άγκυρα υποστηρίζει πως «μέρος της περιοχής των ερευνών αφορά τουρκική υφαλοκρηπίδα, η οποία απομένει να οριοθετηθεί με τα παράκτια κράτη» και ζητά όλες οι «ερευνητικές δραστηριότητες σε περιοχές τουρκικής δικαιοδοσίας να συντονίζονται από τις αρμόδιες τουρκικές αρχές».
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, οι ελληνικές Αρχές εξέδωσαν Navtex για έρευνες του πλοίου σε περιοχή μεταξύ της Ρόδου και Καρπάθου με σκοπό για εγκατάσταση καλωδίων από 2-7 Νοεμβρίου.
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων για την Ουκρανία
Άστρο φωτεινό λάμπει γιορτινό | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.10)
Οι αγρότες έχουν ανοίξει τους δρόμους, η Τροχαία στέλνει τους οδηγούς από αλλού - Πώς διεξάγεται η έξοδος των εκδρομέων
Αναίσθητη και τραυματισμένη εντοπίστηκε 14χρονη που βγήκε για τα κάλαντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



