Ισπανία: Νέος συναγερμός για πλημμύρες στη Βαλένθια
Δεν δείχνει να έχει τέλος ο εφιάλτης για τους Ισπανούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεν δείχνει να έχει τέλος ο εφιάλτης για τους Ισπανούς, καθώς η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει περιοχές της χώρας. Μάλιστα, οι κάτοικοι της Βαλένθια κλήθηκαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους λόγω του κινδύνου νέων σφοδρών βροχοπτώσεων.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Aemet) της Ισπανίας σήμανε νέο «κόκκινο συναγερμό» για τη νότια ακτή της Βαλένθια μεταξύ 18:00 και 23:00, με πιθανή βροχόπτωση 90 λίτρων/m2, δηλαδή 9 εκατοστά βροχής να πέσουν, μέσα σε μία ώρα, επικαλούμενη την πιθανότητα καταιγίδων «μεγάλης έντασης».
Η αστυνομία προειδοποίησε από μεγάφωνο τους κατοίκους για τον νέο συναγερμό και τον κίνδυνο σφοδρών βροχοπτώσεων και τους ζήτησε να γυρίσουν στα σπίτια τους.
Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και σε άλλες περιοχές της πόλης, όπως στη συνοικία Τόρε της Βαλένθια.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



