Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Ξανά εκτός ορίων ο Τραμπ: Έκανε σεξουαλικές χειρονομίες στο... μικρόφωνο
Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλτ Τραμπ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλτ Τραμπ στην προεκλογική συγκέντρωση, που πραγματοποίησε την Παρασκευή στο Μιλγούοκι, καθώς επιδόθηκε στη μία φαυλότητα μετά την άλλη.
Στην ίδια συγκέντρωση όπου προσέβαλε τον Γιάννη Αντετοκούμπο, υπονοώντας ότι δεν είναι Έλληνας, άγγιξε το μικρόφωνο με τρόπο, που παραπέμπει σε σεξουαλική πράξη.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών έχασε την ψυχραιμία, του επειδή αντιμετώπισε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με το μικρόφωνο. Τότε άρχισε να ανεβοκατεβάζει το χέρι του και να ανοιγοκλείνει το στόμα του προκλητικά.
«Ήρθα σήμερα και ξέρετε, αυτή είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει. Δηλαδή, είμαι άνθρωπος, σωστά; Μπαίνω και εδώ είναι το πρόβλημα…», είπε χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του.
Τι θα συνέβαινε αν έκανε το ίδιο η Χάρις;
Το επίμαχο απόσπασμα μοιράστηκε στην πλατφόρμα Χ με ένα λιτό ερωτηματικό η εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις.
Η δημοσιογράφος του The View Ana Navaro με ανάρτηση της επέκρινε την ανοχή που επιδεικνύεται στις απρέπειες του Ντόναλντ Τραμπ. «Τι θα συνέβαινε αν η Κάμαλα Χάρις έκανε αυτό;» έγραψε στο Χ. »Ναι. Είδατε σωστά. Αυτός είναι ο Τραμπ στη σκηνή σε μια συγκέντρωση, προσποιούμενος ότι κάνει μια σεξουαλική πράξη στο μικρόφωνο».
Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



