Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Δεν είναι ρεαλιστικό σχέδιο η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους
«Ενα παλαιστινιακό κράτος θα ήταν ένα κράτος Χαμάς»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γκίντεον Σάαρ έκανε λόγο για «κάποια πρόοδο» στην κατεύθυνση της κατάπαυσης του πυρός στον Λίβανο, όπου ο ισραηλινός στρατός έχει εξαπολύσει από τα μέσα του Σεπτεμβρίου επίθεση κατά της οργάνωσης Χεζμπολάχ. «Υπάρχει κάποια πρόοδος...Εργαζόμαστε για το θέμα με τους Αμερικανούς», είπε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ιερουσαλήμ.
«Με μια λέξη; Οχι»
Η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους δεν είναι «σήμερα» ένα «ρεαλιστικό» σχέδιο, είπε. «Με μια λέξη; Οχι», απάντησε ο Γκιντεόν Σάαρ όταν ερωτήθηκε σχετικά με την προοπτική επανάληψης της διαδικασίας των συμφωνιών του Αβραάμ μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και την πιθανότητα της εξομάλυνσης των σχέσεων του Ισραήλ με πολλές αραβικές χώρες μέχρι την Σαουδική Αραβία με αντάλλαγμα την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους.
«Ενα παλαιστινιακό κράτος θα ήταν ένα κράτος Χαμάς», είπε και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι μία τέτοια θέση είναι σήμερα ρεαλιστική και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



