Σοκ στο Βερολίνο: 27χρονη αστυνομικός κατηγορείται ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά δύο άτομα
Δικαστικό ένταλμα έρευνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφοδο στο διαμέρισμα μιας συναδέλφου τους έκαναν το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί στο Βερολίνο καθώς η 27χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι νάρκωσε δύο άτομα και τα κακοποίησε σεξουαλικά.
Δικαστικό ένταλμα έρευνας
Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας, η έρευνα στο διαμέρισμα ήταν «επιτυχής». Η αστυνομικός φέρεται να νάρκωσε τα δύο φερόμενα θύματα, που κατέθεσαν μήνυση εναντίον της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου.
Στη μήνυσή τους υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν μαζί με άλλα άτομα στο διαμέρισμα της αστυνομικού, εκεί τους νάρκωσε και στη συνέχεια, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις εναντίον τους.
Μετά την καταγγελία τους εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας για το διαμέρισμα της 27χρονης. Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει πειθαρχικά μέτρα στην αστυνομικό και από την πορεία και την έκβαση της έρευνας θα εξαρτηθεί αν η 27χρονη θα παραμείνει στην ενεργό υπηρεσία ή θα αποπεμφθεί, όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



