Ενότητες στο άρθρο: 📌 48 από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ αλλάζουν ώρα μέχρι σήμερα
Ντόναλντ Τραμπ: Θέλει να καταργήσει οριστικά τη θερινή ώρα
«Άβολη και πολύ δαπανηρή για το έθνος μας», λέει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι πολλές οι φορές που η κατάργηση της αλλαγής ώρας έχει σηκώσει πολλή συζήτηση παγκοσμίως, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως θέλει να καταργήσει οριστικά τη θερινή ώρα στις ΗΠΑ.
Από αυτό το μέτρο μάλιστα πιστεύει πως θα εξοικονομήσει χρήματα. Με ανάρτηση στο Truth Social, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ επεσήμανε ότι επιθυμεί να τερματίσει την πρακτική της αλλαγής των ρολογιών κάθε έξι μήνες.
48 από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ αλλάζουν ώρα μέχρι σήμερα
«Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάργηση της θερινής ώρας. Είναι άβολη και πολύ δαπανηρή για το έθνος μας», πρόσθεσε ο Τραμπ.
Η θερινή ώρα ισχύει σε 48 από τις πολιτείες των ΗΠΑ από τη δεκαετία του ‘60, αλλά αυτές που δεν αλλάζουν καθόλου τα ρολόγια τους είναι η Αριζόνα και η Χαβάη.
Διαβάστε ακόμη
Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
Ζάκυνθος: Μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι - Προσήχθησαν ο ίδιος και ο πατέρας του
Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



