Μαζική δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα σε χιονοδρομικό κέντρο στη Γεωργία - 12 νεκροί
Τα θύματα εργάζονταν σε εστιατόριο που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα σε χιονοδρομικό κέντρο στη Γεωργία.
«Οι προκαταρκτικές εξετάσεις δεν αποκαλύπτουν ίχνη βίας στα σώματα» των θυμάτων, 11 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί υπήκοοι και ένας γεωργιανής υπηκοότητας.
Τα θύματα ήταν εργαζόμενοι στο εστιατόριο
Τα πτώματα εντοπίστηκαν το Σάββατο, στους κοιτώνες, που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο ενός ινδικού εστιατορίου στο Γκουνταούρι». Φωτογραφία των εγκαταστάσεων στους πρόποδες του βουνού δείχνει ότι πρόκειται για τριώροφο εστιατόριο με το ανώτερο τμήμα του πιθανότατα να χρησιμοποιείται για τη διαμονή του προσωπικού.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, «κοντά στα δωμάτια» και «μέσα στο κτίριο» είχε τοποθετηθεί μια γεννήτρια, αναφέρουν οι αρχές της Γεωργίας.«Αυτή η γεννήτρια πετρελαίου προφανώς τέθηκε σε λειτουργία επειδή σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο κτίριο» την Παρασκευή, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ξεκίνησε έρευνα και διατάχθηκαν ιατροδικαστικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου των 12.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



