Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Έσπασαν παράθυρα σε κοντινή δεκαώροφη πολυκατοικία»
Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος έπληξε σπίτι στην Κρεβί Ρι – Τουλάχιστον πέντε τραυματίες
«Έσπασαν παράθυρα σε κοντινή δεκαώροφη πολυκατοικία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ρωσικός πύραυλος έπληξε και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε διώροφο οίκημα στην πόλη Κρεβί Ρι της νοτιοανατολικής Ουκρανίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άνθρωποι, δύο από τους οποίους ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια, ενημέρωσαν αξιωματούχοι.
«Έσπασαν παράθυρα σε κοντινή δεκαώροφη πολυκατοικία»
Ο Σερχίι Λισάκ, περιφερειάρχης της Ντνιπροπετρόφσκ, ανέφερε μέσω Telegram πως άνδρας και έφηβη διασώθηκαν στην Κρεβί Ρι, την πόλη από όπου κατάγεται ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Έσπασαν παράθυρα σε κοντινή δεκαώροφη πολυκατοικία, πρόσθεσε.
Ο Ολεξάντρ Βίλκουλ, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης, ανέφερε πως άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, διευκρινίζοντας πως οι επιχειρήσεις διάσωσης ολοκληρώθηκαν.
Διαβάστε ακόμη
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
«Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



