Ιράν: Συνελήφθη Ιταλίδα δημοσιογράφος
Η νεαρή δημοσιογράφος βρισκόταν στο Ιράν για περίπου δέκα ημέρες και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην Ιταλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια Ιταλίδα δημοσιογράφος, η Τσετσίλια Σάλα, η οποία βρισκόταν στο Ιράν στο πλαίσιο της δουλειάς της, συνελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου από την αστυνομία της Τεχεράνης, ανακοίνωσε σήμερα το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η ιταλική πρεσβεία και το προξενείο στην Τεχεράνη παρακολουθούν την υπόθεση και η πρεσβευτής της Ρώμης στο Ιράν, Πάολα Αμαντέι, την επισκέφθηκε σήμερα για να δει τις συνθήκες κράτησής της, ανέφερε η ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας La Repubblica, η νεαρή δημοσιογράφος βρισκόταν στο Ιράν για περίπου δέκα ημέρες και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην Ιταλία όταν συνελήφθη.
Είχε φτάσει στο Ιράν, έχοντας δημοσιογραφική βίζα και έκανε πολλές δημοσιεύσεις για τις αλλαγές στη χώρα αυτή μετά την πτώση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



