Λεμεσός: Νεκρός 62χρονος, φέρει τραύμα από μαχαίρι στην καρδιά - Συνελήφθη η σύζυγός του
Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής (27/12), όταν εντοπίστηκε άνδρας νεκρός στο σπίτι του, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Πύργου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 62χρονο ρωσικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στο σαλόνι του σπιτιού του.
Η αστυνομία λίγο νωρίτερα είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τη σύζυγό του, επίσης ρωσικής καταγωγής, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας της είχε τραυματιστεί και ζητούσε ασθενοφόρο, όπως μεταδίδει το alphanews.live.
Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα - Συνελήφθη η σύζυγος τού θύματος
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρο, όπου και εντόπισαν τον άνδρα νεκρό στο σαλόνι και ένα μαχαίρι δίπλα του.
Στην περιοχή έφθασε και ιατροδικαστής για τη διενέργεια αυτοψίας, ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το θύμα να φέρει τραύμα από μαχαίρι στην καρδιά.
Η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα και τους ισχυρισμούς της συζύγου του 62χρονου.
Όπως μεταδίδει το sigmalive.com, η 63χρονη συνελήφθη.
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




