Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι
Το τουρκικό αίτημα να εξεταστεί το πηγάδι στον κήπο του σαουδαραβικού προξενείου είχε αρχικά απορριφθεί από τους αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ίχνη υδροχλωρικού οξέος φέρονται να ανίχνευσαν οι τουρκικές Αρχές στον πάτο του πηγαδιού, που βρίσκεται στην κατοικία του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, Mohammad al-Otaibi.
Σύμφωνα με πηγή από την τουρκική εισαγγελία, η σορός του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι διαλύθηκε σε οξύ μέσα σε έναν χώρο της κατοικίας του προξένου, σε χρονικό διάστημα δύο βδομάδων από τη μέρα που δολοφονήθηκε μέχρι τη μέρα που διεξήγαγαν έρευνα οι τουρκικές Αρχές στο σπίτι του πρόξενου.
Το τουρκικό αίτημα να εξεταστεί το πηγάδι στον κήπο του σαουδαραβικού προξενείου είχε αρχικά απορριφθεί από τους αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας, αλλά αργότερα, επετράπη.
Διαβάστε ακόμη
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



